ТРЦ «Любава» передає у власність Черкас нові мережі, які дозволять вирішити проблеми з електричними потужностями у центрі міста. Про це у коментарі «Прочерку» повідомив міський голова Черкас Сергій Одарич.

– З підстанції колишнього заводу телеграфної апаратури сюди був протягнутий кабель великої потужності, який здатний обслуговувати і цей центр, і навантаження з прилеглих кварталів. Він був проведений коштами інвесторів і передається зараз у власність громади міста. Також була відремонтована, і частково замінена траса водогону, – розповів мер.


Загалом же «Любава» вклала у розвиток міста більше 4 млн грн, з них 846 тис. грн – «живими» грошима у бюджет розвитку.

Щодо контролю над нормами будівництва, то мерія його, за словами Сергія Одарича, не здійснювала, бо не має на це повноважень.

– У Черкаському міськвиконкомі немає контролюючих органів. На сьогодні за будівництво і відповідність проекту відповідає Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю. До того часу, поки уряд Тимошенко не змінив законодавство, відповідав міськвиконком. Потім це було передано під Міністерство будівництва, – пояснив Сергій Олегович.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100