Прокуратура міста Черкаси клопоче про реальне позбавлення волі для раніше засуджених до умовного покарання, які перебуваючи на іспитовому терміні, повторно скоїли злочини. Про це інформує прес-служба прокуратури міста Черкаси.

Як розповів прокурор міста Черкаси Олександр Маслюк,  20-річний черкащанин, у 2012 році засуджений Соснівським районним судом м. Черкаси за крадіжку до одного року позбавлення волі та звільнений від відбуття покарання з іспитовим строком на рік, знову вчинив злочин.

У лютому 2013 року він скоїв крадіжку з квартири, до якої його впустила сама власниця. Вартість вкраденого майна – 5500 гривень. Ухвалою слідчого судді Соснівського районного суду м. Черкаси стосовно підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

За гратами опинився ще один черкащанин, який попався на повторній крадіжці. 21-річний чоловік, в 2009 році засуджений за крадіжку Соснівським районним судом м. Черкаси до чотирьох років позбавлення волі, за кілька місяців до завершення терміну був достроково звільнений. Проте, 30 січня, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, він викрав з квартири у Черкасах телевізор, мобільний телефон та телевізійну приставку, чим спричинив господарю квартири 5022 грн. збитків. Ухвалою слідчого судді Соснівського районного суду м. Черкаси підозрюваного взято під варту.

– Така позиція прокуратури міста буде незмінною і в подальшому, – наголошує прокурор міста Черкаси Олександр Маслюк.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100