Володимир Скубаєв переконує: члени «Білого лотосу» тримаються подалі від політики

Володимир Скубаєв переконує: члени «Білого лотосу» тримаються подалі від політики

Молодик у капюшоні, ідентифікований коментаторами сайту «Прочерк», як вихованець «Білого лотосу», що у суботу на Театральній площі на мітингу демократичних сил «Черкащина: настав час діяти!» намагався перешкодити опозиціонерам передати провокатора правоохоронцям та вибивав камеру з рук журналістів, справді колись вивчав бойові мистецтва. Проте нині він не займається в «Білому лотосі» і не має ніякого відношення до цього буддистського братства. Про це в коментарі «Прочерку» повідомив засновник «Білого лотосу», керівник Черкаської обласної федерації лао-тайських бойових мистецтв Володимир Скубаєв.

– Мені принесли роздруковані фотографії з інтернуту. Так, обличчя знайоме, цей чоловік займався колись у нас. Зараз він в нас не займається. Проте так само в нас у загальних групах займалося багато інших молодих людей, які можуть симпатизувати різним політичним силам. Це їхнє право, – зазначив Володимир Скубаєв. – Але наголошу, що члени нашої общини ніколи у таких заходах не беруть участь. Бо я категорично проти втягування нашої організації в політику!

За словами Володимира Скубаєва, община налічує близько двадцяти осіб. Усі вони – духовні практики, які цікавляться внутрішнім світом людини, а не політикою.

– Наше перкеконання – уся влада від Бога. Якщо народ обрав цю владу, значить він на неї заслуговує. На цьому все. Крапка. І члени общини не ходять на мітинги чи інші політичні заходи, бо вважають політику брудною справою. Нехай нею займаються політики. Ми ж триматимемося від неї подалі. Наша організація була створена не на один день і ми не можемо розмінюватися нашим авторитетом. Тому я був глибоко обурений, почувши інформацію, нібито наші представники брали учатсь у мітингу, – зазначив Володимир Скубаєв. – Скажу навіть більше, дізнавшись із ЗМІ про проведення мітингів у Черкасах, я зібрав членів общини і вкотре дав їм чіткі настанови – бути від політики подалі.

За словами Володимира Скубаєва, характерні чорні штани, що були на молодику, який «засвітився» на мітингу, ні про що не кажуть. Мовляв, це зручний одяг для занять спортом і чоловік міг просто їх собі їх купити чи пошити. Тож це теж не привід пов’язувати його з «Білим лотосом».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Юля 26.04.2014 21:11
Той чоловік, якого Скубаєв ніби-то "пригадує" щовихідних брав участь у суботниках в Лотосі, представляв общину на показових виступах зі сцени на 9 травня, був інструктором їх школи...а після інцеденту його вигнали, відвернулися від свого учня і кажуть: "знать не знаєм, може і займався, у нас багато займається" Цинічна брехня!
Всі Черкаси знають, хто організовував т...тушок на Майдан, хто був виконавцем провокацій.
І ця людина ще згадує Бога?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100