Зарплати працівників Головного управління Державної cанепідслужби Черкаської області масово переводять в банки, що не мають достатньої кількості банкоматів, пише «Комсомольська правда в Україні».

І хоча працівники не хотіли переходити на обслуговування до іншого банку, адміністративним тиском керівництво перевело практично всі районні санепідемстанції та Головне управління на обслуговування в інший банк.

Тепер працівникам міських управлінь доводиться їздити за зарплатою до сусідніх районів за 20 кілометрів, тому що в більшості міст Черкаської області немає банкомату або відділення відповідного банку. Якщо ж людина вирішить зняти гроші в банкоматі іншого банку, то як комісію їй доведеться заплатити понад 20 грн.

Крім того, санлікарі скаржаться, що під час зміни обслуговуючого банку було порушено низку законів України. Зокрема, передано в інший банк без згоди працівників управлінь санепідемслужби та лабораторного центру їхні дані, чим порушено Закон «Про захист персональних даних». Також, змушуючи закривати зарплатні картки в попередньому банку, було порушено Закон «Про оплату праці» та Конституцію України.

Інтереси людей вирішив захистити банк, послугами якого працівники управління користувалися раніше, звернувшись до органів прокуратури, Держфінінспекції та Управління по боротьбі з економічною злочинністю з проханням провести перевірку дій керівництва установи.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100