реклама

реклама

У ніч із 14 на 15 січня у сквері «Юність», що в центрі Черкас, було викрадено близько 16 метрів гірлянд на суму 8 тис. грн. Про це «Прочерку» повідомив заступник директора КП «Дирекція парків» Володимир Стойко.

– Розпочалося все з того, що троє неповнолітніх «зацікавилися» фігурами новорічних оленів зі світодіодних вогнів, що встановлені в «казковому містечку» на території скверу. Хулігани розхитували фігури, намагалися їх зламати, не реагували на зауваження охоронця. Тож довелося викликати міліцію, – розповів Володимир Стойко. – Цієї ж ночі невідомий викрав близько 16 метрів гірлянд (орієнтовна вартість – 8 тис. грн), що були на деревах і кущах тут-таки у сквері. Думаю, що викрадач скористався можливістю, коли увага всіх була зосереджена на неповнолітніх хуліганах. Завдяки співробітникам Придніпровського райвідділу міліції, людину, що викрала гірлянди, затримали.

За словами пана Володимира, сквер «Юність» пильнує лише один охоронець. Інший – стежить за порядком у сквері за облдержадміністрацією, який також прикрашений по-новорічному. Патрулює згадані території й міліція. Однак охочих пошкодити казкові фігурки більше.

Фігурки з «казкового містечка» у сквері «Юність» привертають увагу не лише дітлахів, а й хуліганів

Фігурки з «казкового містечка» у сквері «Юність» привертають увагу не лише дітлахів, а й хуліганів


– Уже кілька разів ми ремонтували Діда Мороза, бо йому відривали голову. П’яні підходять, починають обійматися з ним, – пояснює Володимир Стойко.

Як розповів «Прочерку» директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький, в інших скверах та парках міста новорічні свята минули спокійно, жодних пошкоджень більше не було.

реклама

Коментарі  

 
+6 #4 Вакула 17.01.2011 18:28
А гирлянды то из золота оказывается были!!! А то ж надо так уметь бюджетные деньги списывать!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Микола 17.01.2011 18:16
Ціна гірлянди шщокує! Думаю відповідним органам варто зацікавитись, чтому міська влада купує гірлянди за такими цінами...
За цю ціну можна було купити 1000 10-ти метрових китайських гірлянд і прикрасити весь бульвар чи навіть пів міста!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 муха 17.01.2011 16:38
не вкрадеш,не прживеш, такий наший менталітет....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Оценщик 17.01.2011 16:02
ого! стоимость 1м гирлянды получается 500 грн.! Что ж это за гирлянды такие...за такую-то цену...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100