Зараз фракція Партії регіонів в Черкаській міськраді обговорює питання переходу в опозицію до мера та алгоритм дій на сесії в цілому. Про це в коментарі «Прочерку» повідомив голова фракції ПР Ігор Мельников.

«Тому нічого детально поки сказати не можу», – вибачився він.

У свою чергу керівник фракції «Батьківщина» Максим Булатецький зауважує, що сьогодні на сесії буде поставлене питання про недовіру виконкому, а не меру Сергію Одаричу.

–Цей виконком займався розтрачанням бюджетних коштів. Крім того, жодна наша пропозиція не знаходить підтримку в органах виконкому. Думаю, й інші депутати нас підтримають і необхідний 31 голос набереться. Щодо питання про недовіру Одаричу, то воно не буде ставитися, – припускає Максим Булатецький. – Щодо об’єднання з Партією регіонів, то я не думаю, що ми будемо об’єднуватися з ними в якусь коаліцію. Слова мера з цього приводу…. Знаєте, якби в його команді все було нормально, він би такого не писав…

Нагадаємо, про спробу утворити нову коаліцію у складі Партіі регіонів, комуністів, Батьківщини і Удару минулої ночі написав на своїй сторінці у «Фейсбук» міський голова Черкас Сергій Одарич. Його пост викликав масу гіпотез, зокрема, що сьогодні відбудеться імпічмент міського голови.

Сесія міськради відбудеться сьогодні о 10:00.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100