У Святошинському районі міста Києва біля станції метро «Житомирська» наряд патрульної служби затримав чоловіка, який вчиняв фізичне насилля сексуального характеру над 49-річною жінкою.

1358930458_301568_ikphwu

Затриманий був з чоловіком, який курив неподалік, проте, побачивши міліціонерів, втік. Однак оперативники швидко встановили особу втікача та затримали його.

Осіб доставили до Святошинського районного управління міліції, де було з’ясовано, що вони причетні ще до двох грабунків та спроби зґвалтування. Ще однією жертвою стала 21-річна студентка, яку вони намагались зґвалтувати, але дівчина дивом врятуватись, її лише пограбували. Здобиччю нападників стали мобільні телефони, гроші та ювелірні вироби.

Награбоване молодики продавали випадковим перехожим за символічну ціну, а здобуті гроші витрачали на оковиту.

Слідчим відділом Святошинського районного управління столичної міліції стосовно затриманих відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 152 (зґвалтування), частиною 3 статті 15, частиною 3 статті 152, частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального Кодексу України. За зґвалтування санкціями статей передбачено від 7 до 12 років позбавлення волі, за вчинення грабунків – від 4 до 6 років.

Під час слідчих дій встановлено, що це не всі діяння, які вчинили затримані. За два дні до цього вони вчинили ще одне фізичне насилля сексуального характеру стосовно 22-річної дівчини. Жертва поверталась додому, коли на неї напали та жорстоко зґвалтували. При цьому забрали сумочку, в який знаходилися особисті речі та мобільні телефони.

Цієї ж ночі вони пограбували 45-річного чоловіка. У нього забрали каблучку, яку здали в ломбард, і викрали панель від магнітоли з автомобіля, повідомляють у прес-службі ГУМВС України в м. Києві.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100