Близько восьмої години вечора до чергової частини Смілянського міськвідділу міліції від місцевих жителів надійшло повідомлення про те, що в одному з мікрорайонів міста, біля  багатоповерхового будинку лежить тіло мертвої жінки.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група та керівництво міськвідділу. На асфальтовій доріжці у підніжжя будівлі знаходилось бездиханне тіло 35-річної місцевої жительки, яка за словами експертів померла від тілесних ушкоджень отриманих в результаті падіння з висоти. Жінка була на половину роздягнена, її взуття виявили за декілька метрів від неї, а частину одягу на даху дев’ятиповерхового будинку, біля якого її і знайшли. Особу жінки та її місце проживання було встановлено. Підозрілим для правоохоронців стало те, що жінка проживала в протилежній частині міста, тому правоохоронцям потрібно було з'ясувати, як вона тут опинилася і, що стало причиною її загибелі. Працівники міліції прочісували всю місцевість та ретельно оглядали весь будинок. Під час здійснення поквартирного обходу, міліціонери з'ясували, що за декілька годин до трагедії жінку бачили в дворі цього будинку з місцевим жителем. Обоє вони були в нетверезому стані та зайшли в один з під’їздів.

В поле зору правоохоронців потрапив 28-річний місцевий житель, який раніше вже був судимий за скоєння тяжких злочинів. Він став головним підозрюваним у скоєнні цього злочину. Молодика відразу затримали за місцем проживання та доставили до міськвідділу міліції. На слідстві він всіляко намагався ввести в оману працівників міліції та постійно змінював свідчення. Але під тиском незаперечних доказів, які були зібрані під час проведення першочергових слідчих дій, затриманий в скоєному зізнався і розповів, як насправді все відбувалось.

Він зустрів знайому з якою давно не бачився і запропонував скласти йому компанію та випити за зустріч. Жінка не вагаючись відповіла згодою на таку пропозицію. Придбавши все необхідне для невеличкого застілля, вони вирушили до будинку, де проживає молодик. Щоб не привертати до себе уваги, парочка знайшла затишне місце на даху багатоповерхівки. Після вживання оковитої, чоловік зажадав від знайомої кохання, але остання відмовила чоловікові і той вирішив її провчити. Спочатку він побив жінку, а потім зіштовхнув її з даху багатоповерхівки. Скоївши жорстоке вбивство, охмелілий чоловік пішов додому спати, де згодом був затриманий працівниками міліції.

Слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), зловмиснику обрано міру запобіжного заходу – арешт. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Триває досудове слідство. Про це інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100