На зборах колективу ПАТ «Азот» 11 квітня затвердили Колективний договір. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» повідомила почесний президент публічного акціонерного товариства Валентина Жуковська.

«Незважаючи на те, що цей рік був для нас непростим, ми могли не тільки виконати усі свої соціальні зобов’язання, але й запланували нові соціальні проекти», – пише Валентина Борисівна.

Далі пані Жуковська наводить цікаві дані зі звіту про виконання колективного договору минулого року.

Так, у 2012 році на виконання соціальних програм підприємства було витрачено 115 млн. грн. На соціально-побутове забезпечення працівників спрямовано 1,4 млн.грн., соціальну допомогу ветеранам праці та пенсіонерам – 558 тис. грн., на культурний та духовний розвиток –1,5 млн. грн. (у 4 рази більше ніж у 2011 р.). Завершено ремонт та реконструкція палацу культури «Дружба народів» (47,8 млн. грн.) та гуртожитків (2,5 млн. грн.).

Протягом року на підприємстві було навчено 1652 особи, з них іншим професіям – 122 особи, підвищили кваліфікацію – 513 працівників та 870 керівників і спеціалістів. Заробітня платня протягом 2012 року зросла на 18%.

При цьому ПАТ «Азот» відзначає погіршення економічних передумов для своєї діяльності – зростає ціна на газ, що є основною сировиною для підприємства з 412 до 430 дол./тм³, погіршується кон’юнктура світового ринку капролактаму.

Незважаючи на ці негативні тенденції у світовій та вітчизняній економіці, протягом 2012 року загальний обсяг інвестиційних програм на модернізацію виробництва ПАТ «Азот» склав 123 млн. грн.

«Зараз хочу, щоб всі азотівці знали: сьогодні ми виокремили для себе два основних пріоритети в соціальній сфері – створення власної санаторно-курортної бази на Черкащині, а також реалізацію житлової програми. Вже визначили і обсяг, і джерела фінансування обох програм», – зазначає Валентина Жуковська.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100