реклама

реклама

Єдиним дипломом Гран-прі V Міжнародного конкурсу-фестивалю гітарного мистецтва «ГітАс», що відбувся в Києві, нагороджений вихованець Черкаської дитячої музичної школи № 2 Марк Землянський.

Наш земляк став власником нової майстрової гітари з палісандри, яку люб’язно надали спонсори конкурсу. Варто зазначити, що жоден з учасників не посів І місця.

У конкурсних прослуховуваннях, які проходили відкрито в приміщенні Київської дитячої музичної школи № 1, взяли участь 70 учасників з Росії, Білорусі, Литви та України. Фестиваль проводився у чотирьох вікових категоріях. Традиційно, обов’язковим у програмі був твір українського композитора або обробка українського мелосу, або твір композитора країни учасника. Всі конкурсанти отримали свідоцтва учасника, переможці були нагороджені дипломами та цінними подарунками.

Конкурс відбувався з ініціативи Асоціації гітаристів Національної всеукраїнської музичної спілки та за сприяння Головного управління культури і мистецтв Київської міської державної адміністрації. До складу журі входили відомі музиканти, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100