Ватутінська танцювальна студія «Dance Pro Style» під керівництвом Ольги Очкасової щойно повернулась із Грузії. Саме там, у Батумі, на міжнародному фестивалі-конкурсі «Золоте руно», де було представлено 40 колективів з різних країн, наші феноменальні танцюристи відвоювали Гран-прі.

2dd8c4ee50377b1c53cd84c0e83bdbd2_L

Про це повідомляє сайт "Вісті Черкащини".

Це особливо приємно, знаючи, що хто-хто, а грузини в танцях добре розбираються. Згадаймо хоча б їхній балет «Сухішвілі».

Окрім Гран-прі, найвищої нагороди конкурсу, танцювальна студія Ольги Очкасової отримала ще кілька перемог.«Перші місця вибороли в номінаціях: сучасна хореографія (вікова категорії 8-10 років), східна хореографія (вікова категорії 11-13 років), стріт-денс (змішана вікова категорія). За виконання сольних танців І місце посіла Анна Крамаренко, ІІ місце – Анастасія Дем’янова», – пишуть на сайті Ватутінської міської ради.

140720192239186064273

Міськрада інформує також, що колектив «Dance Pro Style» уже чотири рази отримував Гран-прі, має понад 100 дипломів, 30 кубків та медалей, отриманих на танцювальних конкурсах, що проходили в Києві, Дніпрі, Скадовську, Бердянську, Львові, Ужгороді, Одесі, Черкасах, Умані, Євпаторії, Кам’янець – Подільському.

-Перебуваючи в Грузії, діти не лише брали участь у конкурсі, тренувались, а й відпочивали – відвідували екскурсії, купались у морі, милувались краєвидами чорноморського узбережжя з борту корабля. Із Батумі вони повернулись сповнені вражень та сил до нових перемог, – розповідає Ольга Очкасова.

Грузія, певно, теж запам’ятає патріотичних українців, які не розлучались із національним прапором та щиро, емоційно, від душі заспівали на сцені міжнародного конкурсу вітчизняний гімн, аби всім показати, хто вони є і якого народу, держави діти.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #1 Іван 20.07.2019 07:34
Шановний сайт Прочерк. Сьогодні 20 липня в Україні День тиші і заборони передвиборчої агітації. А Ваш сайт і Фейсбук "пронизаний" політичною рекламою. Тому рекомендую Вам видалити всю політичну рекламу (передвиборчу агітацію банери, статті, пости у ФБ) як з сайту так і з ФБ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100