реклама

реклама

Екс-голова Черкаської обласної ради, керівник фракції «Батьківщина» в Черкаській обласній раді Володимир Гресь дивується, як учора в Черкаській філармонії могли представити нового керівника – юну регіоналку Ольгу Сисоєву – в статусі виконуючої обов’язки.


– Філармонія – це об’єкт комунальної власності! Я не хочу коментувати професійні якості цієї дитини, але такого поняття як виконуючий обов’язки директора в філармонії не існує. Якщо, як повідомив на представленні заступник голови облради Василь Касян, триває конкурс на заміщення посади, то Ольгу Сисоєву мали призначити спеціалістом, заступником директора тощо, – зазначив Володимир Гресь в коментарі «Прочерку».

За словами екс-голови облради, у майбутньому в зв’язку з цим «сумнівним» призначенням можуть навіть виникнути питання в прокуратури.

– Крім того, на цю дитину можуть в подальшому щось навішати, – припускає Володимир Гресь. – Що ж до приставки «в. о.» в її посаді, то я дзвонив навіть до юристів в обласну раду. Вони лише розводять руками… Не здивуюся, що її справді заднім числом призначать на час проведення конкурсу заступником директора тощо…

Нагадаємо, від учора на посаду директора обласної філармонії може на конкурсній основі претендувати кожен охочий. Та поки триватиме конкурс на заміщення вакантної посади, керуватиме закладом в.о. директора — Ольга Сисоєва, 23-річна депутатка міської ради, яка близько року очолювала Будинок молоді у Південно-Західному районі.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100