реклама

реклама

 Новим депутатом-«вільним демократом» замість Нарека Казаряна стане 60-річний Василь Маринкевич. Про це у коментарі «Прочерку» повідомив голова фракції «Вільних демократів» у Черкаській міськраді Олег Ліходькін.


Як розповів сам Василь Маринкевич, у політику йде залюбки, бо ж хоче зробити щось корисне для міста. Поки що він не може сказати, над чим саме працюватиме у міськраді, але вже бачить проблеми у сфері житлово-комунального господарства та у формуванні свідомості черкащан.

– Я кожен день бігаю на Дніпро. І в воді, і на суші – скрізь сміття! Це ж не хтось робить, а самі люди, – каже про проблеми у свідомості жителів міста Василь Петрович.

Також він зазначив, що негативно ставиться до будь-яких розколів, а зокрема і до розірвання коаліційної угоди між «регіоналами» та «вільними демократами».

– Такі розколи не сприяють вирішенню міських проблем, а навпаки – заморожують процеси. Так депутати, наприклад, не зможуть ухвалити зміни до бюджету, – сказав майбутній депутат.

Василь Маринкевич вже не вперше виходить на політичну арену. Під час минулого скликання він був секретарем міськради від Партії регіонів, а у 2011 очолював департамент соціальної політики міськвиконкому.

Нагадаємо, екс-«вільний демократ» Нарек Казарян склав свої депутатські повноваження 11 квітня, пояснивши, що він «не хоче грати у політичні ігри».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100