реклама

реклама

Муніципальна інспекція поки що не подаватиме позов до природоохоронної прокуратури щодо псування газонів біля ТРЦ «Любава». Про це у коментарі «Прочерку» повідомила директор департаменту муніципальної інспекції Ольга Швець.

За її словами, головне для мерії не терміни, а результат.

– Головне, що вони не відмовилися закуповувати стовпчики і ставити їх. Я думаю, ще тиждень можна почекати. Ми даємо їм можливість усе виправити, – сказала Ольга Владиславівна.

Водночас вона запевнила, що ще раз звернеться до ДАІ, щоби ті підсилили контроль за належним паркуванням біля торговельно-розважального центру.

Натомість директор ТОВ «Любава-Сіті» Дмитро Чумаков пообіцяв «Прочерку», що вже через тиждень газони буде відновлено.

– Ми замовили верхній шар озеленення, проте виникли деякі проблеми з постачальниками. Я думаю, за цей час вони виконають наше замовлення, – прокоментував пан Чумаков.

Директор торговельно-розважального центру ще не впевнений, що паркування автомобілів обмежуватимуть саме стовпчиками.

– Ми б хотіли, щоб це були великі бетонні вазони з рослинами, які б стояли паралельно бордюрам, тим самим обмежуючи заїзд на газон, – сказав Дмитро Чумаков.

Нагадаємо, 8 квітня директор департаменту муніципальної інспекції Ольга Швець під час вранішньої наради у міськвиконкомі заявила, що 15 квітня вона подасть у природоохоронну прокуратуру, якщо «Любава» до цього часу не відновить газони та не встановить спеціальні стовпчики, які б обмежували паркування на бульварі Шевченка.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100