ТРЦ «Любава» до 15 квітня має розібратися з машинами, що стоять на газонах по бул. Шевченка. Про це під час вранішньої наради в Черкаському міськвиконкомі сказала директор департаменту муніципальної інспекції Ольга Швець.

– «Любава-Сіті» – дуже класний заклад, але те, що твориться з парковкою, – це страшне!.. Мобілізуємо всі наші сили! Місто не допустить того, що відбувається в центрі! – пообіцяв перший заступник міського голови Черкас Віктор Безубенко.

Нагадаємо, що безлад з паркуванням у місті триває ще з п’ятниці


Натомість директор департаменту муніципальної інспекції Ольга Швець зазначила, що вже написала листа до «Любави» з вимогою відновити газон та встановити стовпчики.

– Якщо до 15 квітня вони це все не відновлять і не забезпечать стовпчиками огорожу, то ми подаємо і в природоохоронну прокуратуру, і в прокуратуру таку… Ми попередили їх по повній програмі! – сказала Ольга Швець.

Директор департаменту містобудування Олександр Ільченко також зазначив, що в «Любави» – проблеми з технологічним заїздом – туди не увертаються фури.

– Найгірше те, що в них на технологічний заїзд з Шевченка не увертається фура… Я не знаю, що їм робити. Вона може увернутися тільки з заїздом попереднім на бульвар, – прокоментував Олександр Ільченко.

– Між каштаном, так? – перепитав Віктор Беззебунко. – Це абсолютно їхні проблеми, нехай домовляються… Що хочуть, те нехай і роблять…

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100