реклама

реклама

Список «регіоналів»-засланців у мерії оприлюднив на своїй сторінці у «Фейсбук» депутат міськради Андрій Більда. За його словами, хоча міським головою у Черкасах є Сергій Одарич, проте «фактичну владу мають «регіонали», які виконують вказівки лише губернатора Сергія Тулуба».

За словами Більди, чиновники від Партії регіонів часто саботують доручення міського голови. Він навів «далеко не повний» перелік осіб, які «контролює» обласне керівництво:

«– Виконавчий комітет: з 8 членів виконкому – 3 члени Партії регіонів, з них двоє займають ключові посади.

Перший заступник міського голови – Віктор Беззубенко, який є куратором усіх напрямків, основний з них – фінананси.

Секретар міської ради – Віктор Горкун, який керує депутатським корпусом і, у випадку імпічменту, виконуватиме обов'язки міського голови.

Перший заступник губернатора, його друг та соратник протягом 15 років, якого він привіз з Донецька, пан Рябцев є членом виконавчого комітету. З 2010 до 2013 рр. відбулось близько 300 засідань виконкому, з яких він відвідав усього 2.

Ключові посади у виконкомі – у представників ПР.

– Фінанси: екс-начальник фінансового департамету представник ПР – Джуган Наталія, новий начальник теж представник ПР – пані Гуріненко.

– Освіта: Топчій Ірина, член Партії регіонів.

– Вулична інфраструктура (дороги, транспорт, світлофори): Дядченко Віталій, депутат МР від ПР, зараз в декретній відпустці. На його місці працює Андрій Наумчук, якого він привів замість себе, на минулих президентських виборах – казначей і аналітик у виборчому штабі Партії регіонів.

– Транспорт (директор Тролейбусного парку):Петро Кучер, депутат МР від ПР.

– Відділ кадрів очолює пан Воронкін, він керує звільненням та прийняттям на роботу усіх працівників мерії, член ПР.

– Дитячі поліклініки і Дитяча міська лікарня підпорядковуються депутату обласної ради, головному лікарю Дитячої міської лікарні пану Борисенку.

– Департамент управління справами (документообіг, юридичний відділ, оргвідділ, тощо) очолює Олександра Незгода, креатура ПР.

– Голови постійних депутатських комісій у міській раді: чотири з cеми комісій очолюють представники ПР: освіта, земля, бюджет, медицина; 1 – «Фронт Змін», і 2 – «Вільні демократи»...

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100