Сьогодні о 16.00 в Черкасах з ініціативи міського голови Сергія Одарича відбудеться позачергова сесія міської ради. Цю інформацію в коментарі «Прочерку» підтвердив керуючий справами МВК Микола Кудрявцев.

На розгляд сесії винесене єдине питання – про розпуск виконавчого комітету.

– Після того, як міський голова заветував рішення міської ради, депутати мають або подолати це вето, або не подолати. Тому мер і збирає сесію, аби виконати закон, – прокоментував Микола Сергійович.

На переконання керуючого справами, завтра новостворена більшість зможе продемонструвати, як вона злагоджено працює.

– Хоча я більш ніж впевнений, що вето не буде подолано ні цього тижня, ні наступного. Було зрозуміло, що вони не ставили за мету розпускати виконавчий комітет, – цілили в міського голову, свої сили перевіряли. А якби мер підписав рішення, то в місті точно був би колапс, адже старий виконком би розпустили, а нові пропозиції мера міськрада б не підтримувала, – переконаний Микола Кудрявцев. – Є й інший спосіб переформатування виконавчого комітету – шляхом перемовин різних політичних сил.

На запитання «Прочерку» про те, чи буде присутнім сам Микола Кудрявцев завтра на сесії, керуючий справами відповів, що «так».

Своє рішення призначити сесію обґрунтував у соцмережі «Фейсбук» і міський голова Черкас Сергій Одарич:

«Вже тиждень, як в Черкасах працює «напіврозпущений» виконком. Заступники подумують про іншу роботу, підлеглі не поспішають виконувати доручення... Так довго тривати не може» – пояснив мер.

Також він подякував своїм колегам по виконкому за продуктивну роботу:

«Нарешті сьогодні Мєля повідомив про те, що вони зібрали 41 голос проти виконкому. Тому я, не вагаючись, призначив на п'ятницю позачергове засідання міської ради. Нехай, врешті-решт, запанує визначеність. Усім відомо, що Мєля – володар свого слова: сказав – зробив. Дякую всім моїм колегам по виконкому за дружню, злагоджену і продуктивну роботу протягом двох років!»


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100