На сьогоднішній ініційованій мером сесії Черкаської міськради може не зібратися кворум. Депутатська група «Черкащани» та представники Партії регіонів у міськраді вже вирішили, що не прийдуть на неї. «Батьківщинівці» – поки у роздумах…

Як повідомив «Прочерку» «черкащанин» Олександр Радуцький, сьогоднішнє засідання міськради – це «намагання втягнути депутатів у свої забаганки».

– Спочатку Одарич зупиняє дію рішення сесії, бо вважає, що виконком добре працює, а потім бігає по депутатах, скликає, щоб ті прийшли на сесію. Не треба нас втягувати у свої забаганки! Якби він нормально ставився до депутатів, що одразу б прийняв їхні зауваження до уваги, – переконаний депутат.

За його словами, нова депутатська група «Черкащани» ігноруватиме сьогоднішнє пленарне засідання.

Не прийдуть голосувати за розпуск виконкому сьогодні і «регіонали». Цю інформацію «Прочерку» повідомив голова фракції Партії регіонів у міськраді Ігор Мельников. Причиною є те, що повідомлення про неї вони отримали запізно – лише учора о 17.00.

– Так огульно ніхто не збирає депутатів! У нас дехто за кордоном, дехто в інших містах, тому ми не можемо так швидко зібратися. Організовувати з сьогодні на завтра сесію – це неправильно. Ми ж не солдати… – обурився Ігор Петрович.

А от чи прийдуть представники фракції «Батьківщина» на сесію, депутати ще не визначилися. За словами голови фракції «Батьківщина» у міськраді Максима Булатецького, о 13.00 він збирається зі своїми однопартійцями, аби обговорити це питання.

– Поки не знаю, але одне знаю точно – так сесію ніхто не організовує… – прокоментував дії мера Максим Миколайович.

Натомість «антимерська» більшість уже зібрала майже 40 підписів депутатів, щоб позачергова сесія відбулася наступного вівторка.

– Ми попередили міського голову завчасно. У нього буде час підготуватися, – зазначив Ігор Мельников.

На ініційованій сесії міськради, очевидно, розглядатиметься питання відставки мера.

– А я особисто не хочу йти на сесію з подолання вето. Бо хочу йти на іншу сесію, за проведення якої ми вже зібрали майже сорок голосів. На сесію, де розглядатимуть відставку мера, – зазначив у соціальній мережі «Фейсбук» депутат Валерій Воротник.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100