Колишній заступник голови Черкаської облдержадміністрації, директор Черкаського державного центру науки, інновацій та інформатизації (ЦНТЕІ) Юрій Тимошенко вважає, що Партія регіонів не причетна до дій, вчинених провокаторами у футболках «Бий жидів» на мітингу 6 квітня. Про це він сказав сьогодні під час засідання громадянського комітету протидії проявам національної нетерпимості.

На переконання Юрія Тимошенка, сьогодні в Черкасах немає міжетнічних конфліктів.

– Я виріс у напівукраїнському-напівєврейському місті Шпола. Схожими є міста Тальне, Умань… Те, що відбулося 6 квітня, однозначно вимагає засудження. Але давайте поглянемо об’єктивно: хіба у нас є міжетнічні конфлікти? Наскільки це типове явище? – запитав у присутніх Юрій Васильович.

Опісля він наголосив, що ані партія влади, ані опозиція не причетна до провокації.

– Хто створив цю провокацію? Звісно, це не Партія регіонів! І, звісно, це не опозиційні сили. Чи ви думаєте, що вже в Партії регіонів такі менеджери нікудишні? – знову поставив запитання Юрій Тимошенко.

Далі екс-заступник голови ОДА почав вимагати доказів, які би підтвердили, що організатором провокацій були «регіонали».

– От ви кажете, що молодики переодягалися у наметах Партії регіонів. Ну покажіть хоч одне фото! Я не бачив… Кажете, що Тулуб передавав через когось привіт. Де аудіо? Ну про що ми говоримо?... – нервово прокоментував пан Тимошенко.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100