Сьогодні під час наради щодо стану та перспектив розвитку м’ясо-молочної галузі Черкащини голові облдержадміністрації Сергію Тулубу не сподобалось, як формулює доручення департаменту агропромислового розвитку та райдержадміністраціям його новий заступник Анатолій Івашкевич.

 

– Ви сказали, що департаменту агропромислового розвитку, районним державним адміністраціям потрібно активізувати роботу щодо організації реконструкції та технічного переоснащення товарних ферм, налагодити співпрацю виробників та переробників… Це, я вам хочу сказати, – 82-ий рік минулого століття. «Активізувати», «підняти», «підвищити» тощо – це не наша категорія. Тут повинно бути чітко: у місячний термін розробити пропозиції і в конкретний графік подати до департаменту… – повчав заступника на очах у підлеглих Сергій Борисович. – Розумієте? А не оце «активізувати». Що значить «активізувати»? Та вони (учасники наради, – ред.) зараз вийдуть і забудуть те, що ви їм сказали. Я ще раз повторюю: це минуле століття. Тому конкретика повинна бути у всіх цих дорученнях.

Щоб посилити значення доручень, голова ОДА зазначив, що запише їх, як свої доручення з конкретними адресними пропозиціями.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100