На сьогоднішню сесію Черкаської міської ради прийшла «рекордна» кількість осіб – 17 депутатів та міський голова Сергій Одарич. Присутні «вільні демократи» переконують, що депутати інших фракцій просто «блефують», тоді як відсутні запевняють, що готують імпічмент міському голові.

Фото прес-служби Черкаського міськвиконкому

Фото прес-служби Черкаського міськвиконкому


Голова міжфракційної депутатського групи «Черкащани» Артур Савін вважає скликання сьогоднішньої позачергової сесії – неповагою до депутатів.

– Вона була скликана вчора ввечері шляхом надсилання смс-ок. Так не повинні скликатися депутати, тим більше заради такого важливого для міста питання, – прокоментував пан Савін.

Також він повідомив, що депутати вже зібрали 32 підписи задля того, щоб у вівторок відбулася сесія міськради. На ній вони ініціюватимуть імпічмент міському голові.

 


– Непідписання рішення про розпуск виконкому є ігноруванням думки всього депутатського корпусу, який підтримав це рішення. На сьогодні стоїть питання про дострокове припинення повноважень міського голови, таким чином припиниться дія і виконавчого комітету, – наголосив депутат.

Водночас на прохання журналістів він не зміг підтвердити, що депутати мають вже необхідний 41 голос для імпічменту меру.

– Я не хочу відповідати за колег з інших фракцій, але вважаю, що депутати наберуться мужності і візьмуть на себе відповідальність щодо подальших справ у місті, – неоднозначно сказав пан Савін.

Натомість «вільна демократка» Ніна Набокіна запевняє, що депутати нової більшості просто блефують та бояться не зібрати голоси.

– Чоловіки-колеги показали свою слабкість. У них немає 41 голосу, тому вони не прийшли. Взагалі вчинки мають бути чоловічими, а не так: Савін сидить коло мене, а там 4 телефонні дзвінки з питаннями: «А як там все відбувається?» Мені, як жінці, за колег соромно, – висловила свою думку Ніна Андріївна.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100