реклама

реклама

Голові Черкаської ОДА Сергію Тулубу прикро, що у призначенні Ольги Сисоєвої на посаду в. о. директора обласної філармонії «шукають негатив». Про це він сказав журналістам на сьогоднішній прес-конференції.

Губернатора обурює, що всі лише критикують нове призначення, однак ніхто свою кандидатуру не запропонував:

– Те, що стосується призначення, то я хочу сказати і повідомити, що ніякого призначення не відбулося. Мені дуже прикро, що в цьому шукають щось таке… негатив якийсь! А треба подивитися, що вже стільки місяців філармонія була без керівника. І ні один не прийшов і не запропонував свої послуги: «Я хочу!», – сказав Сергій Тулуб.

Опісля він зазначив, що посада керівника філармонії передбачає непросту роботу, тому просто знати «як співати чи грати на якомусь інструменті» тут недостатньо.

– Ніхто не сказав, що за посадою керівника є робота, і що треба в цій філармонії щось зробити, щоб покращить умови роботи того колективу, який там… – задумався Сергій Тулуб. – А це видатний колектив! Я вже багато разів з ними зустрічався, і хочу сказати, там якраз не тільки треба знати, як співати чи грати на тому чи іншому інструменті… Там треба ще мати, як кажуть, можливість, щоб працювати для того, щоб вирішити ті проблемні питання. Ну, що тут сказати? – поставив риторичне запитання журналістам Сергій Борисович.

Також він похвалив голову облради Валерія Черняка за те, що «дав шанс молодій людині».

– Це заклад обласної комунальної власності, і те, що керівник обласної ради Валерій Черняк дав шанс молодій людині попрацювати в цьому плані, виконувати обов’язки… Що в цьому поганого? Що в цьому поганого? –перепитав двічі присутніх журналістів пан Тулуб.

Він розповів, що вже створена комісія, яка й вирішить долю майбутнього керівника філармонії.

– Сьогодні створена комісія, по розпорядженню того ж Валерія Петровича, яка проведе цей конкурс, є положення затверджене… І той, хто виконує обов’язки, необов’язково стане «автоматом», як кажуть, залишиться на цій посаді… Ні! Там є умови конкурсні і згідно цих умов та чи інша людина підготовлена – фахівець стане керівником обласної філармонії. Я думаю, залишилось не так багато часу, і треба почекати, і скоро все побачите, – пообіцяв Сергій Тулуб.

Він запевнив, що до складу комісії входять представники різних політичних сил, зокрема і депутатка облради Любов Майборода.

– До речі, у склад комісії входять депутати, тим більше від різних політичних сил – там і від «Батьківщини», там і від інших, як кажуть… Ну, наприклад, туди входить депутат обласної ради Майборода Любов Володимирівна. Вона знає місто, знає людей... Всі вони (члени комісії, – ред.) мають право сказати свою думку, і вони це зроблять найближчим часом… – зазначив голова ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100