реклама

реклама

– Супер! Дай божечки йому! Хай звертається! Це в дусі його популістських заяв! Я йому тільки бажаю успіхів в цьому плані! Але спершу хай пояснить громаді, куди поділися кошти минулорічного бюджету розвитку? 180 мільйонів! Куди подівалися? – так реагує голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб на звернення мера Черкас Сергія Одарича до президента з проханням звільнити губернатора.


Сергій Тулуб висловив незадоволення з приводу витрат коштів з міського бюджету Черкас.

– Куди йдуть надходження? В основному на такі заводи як «ТЕМП», що виробляє дитячі майданчики… А той же Черкаський асфальтобетонний завод. Чого 50% в цьому заводі володіє компанія з юридичною адресою того ж заводу «ТЕМП»? Чому? Є й багато інших прикладів. Обіцянок в людини багато, але конкретних реальних дій немає, – запевнив Сергій Тулуб.

При цьому губернатор закликав мера Черкас набратися сміливості і прийти на координаційну нараду, яка проходить в ОДА щопонеділка.

– Я сьогодні з ним зустрітися не можу! Та прийди як чоловік, очі в очі!.. У мене таке враження, що він (Сергій Одарич – ред.) готується до чогось політичного, – припустив Сергій Тулуб.

Детальніше слухайте АУДІО.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100