реклама

реклама

Учора в Черкасах розтрощили сходи фірмового магазину «ЧПК», що по вулиці капітана Пилипенка, 1.

У такий спосіб новий власник приміщення Апрес Аветисян почав ремонтні роботи. Однак попередній власник – «Черкаська продовольча компанія», який досі залишається в приміщенні, у відповідь на це викликав до магазину наряд охорони та міліції, щоб припинити будівельні роботи.


Як пояснила в коментарі «Прочерку» представник Апреса Аветисяна Інна Балковська, приміщення вони отримали, перемігши на публічних торгах, ще 3 грудня минулого року.

Продавала це приміщення Державна виконавча служба України, оскільки «Черкаська продовольча компанія», взявши кредит під заставу в черкаській філії Державного експортно-імпортного банку України, кошти не виплатила. Тому банк через суд стягував майно з боржника.

– Право власності на приміщення ми зареєстрували в Держреєстрі 28 лютого 2013 року, оскільки до цього майно «ЧПК» було арештоване, тому будь-які дії стосовно реєстрацій були заборонені. Через цю тяганину ми втратили значну суму коштів і часу, оскільки ми збиралися ремонтувати об’єкт і здавати в оренду, – пояснює Інна Юріївна.


Однак, за її словами, отримавши всі необхідні документи, вони потрапити до приміщення так і не змогли.

– Ми надсилали офіційний лист до «ЧПК» з проханням звільнити об’єкт до 11 березня, оскільки право власності затверджено за Апресом Аветисяном. 14 березня новий власник разом із юристом намагалися потрапити до об’єкту, щоб оглянути приміщення, але служба охорони не дала цього зробити, – розповідає Інна Балковська.

Тепер нові власники чекають розслідування міліції та рішення суду про усунення перешкод користування майном.

Відтак поки що продовжити ремонт вони не можуть, як і зашкодити «ЧПК» відновити сходи.


Отримати коментар від «Черкаської продовольчої компанії» «Прочерку» протягом дня не вдалося, оскільки нікого з керівництва немає на місці.

Начальник сектору зв’язків з громадськістю Управління УМВС України в Черкаській області Наталія Таран говорить про те, що власникам приміщення потрібно врешті-решт з’ясувати стосунки в цивільному суді.

– Перш ніж робити якісь висновки, працівникам міліції потрібно з’ясувати всі обставини цієї події, – зазначає Наталія Георгіївна.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100