реклама

реклама

На Соборній площі у Черкасах змонтовано сцену для концерту. По периметру площі ставлять 35 наметів від Партії регіонів, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

фото - акаунт Максима Полякова у мережі Фейсбук

фото - акаунт Максима Полякова у мережі Фейсбук


Водночас, як відомо, сьогодні, 25 квітня, на цьому ж місці запланована акція опозиції.

У приміщенні Черкаської облдержадміністрації на третьому поверсі, де розташовується кабінет губернатора, горить світло. Біля приміщення ходять молодики спортивної зовнішності та чоловіки, схожі на тих, що займаються бойовими мистецтвами у "Білому лотосі", повідомляє "Газета по-українськи".

За інформацією координаторів акції, у четвер на площі виступатимуть дитячі колективи. Уже дев'ять районів готується привезти школярів.

ppprpp Водночас, в опозиції запевняють, що її мітинг однозначно відбудеться.

"Хода розпочнеться від площі біля палацу культури "Дружба народів" й пройде до Соборної площі, - розповів один з опозиціонерів Черкащини Максим Поляков. - У провокації втягнути нас не вдасться".

За словами політика, те, що робить губернатор Тулуб, "нагадує фашистські методи".

"Під покровом ночі представники окупаційного режиму Тулуба монтують сцену на тому місці, де мала виступати опозиція. Завтра влада планує відмічати 3-річчя панування Тулуба на Черкащині. Ситуація нагадує ті випадки, коли фашисти на мінні поля "для перевірки" випускали в першу чергу жінок та дітей. Влада, прикриваючись дитячим концертом, намагається зірвати проведення акції "Вставай, Україно!" в Черкасах.", - написав Поляков у мережі Фейсбук.

"Мені відомо, що Тулуб радився із Кернесом, як йому діяти під час акції. Припускаю, що може будуть подібні ситуації. Наприклад, на центральній вулиці – бульварі Шевченка – уже стоїть ремонтна техніка для латання доріг, щоб завтра це було причиною перекрити рух на вулиці", - додав опозиціонер.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100