реклама

реклама

Депутат Черкаської обласної ради Любов Майборода шокована голосуванням депутатів міськради за відставку міського голови Сергія Одарича. Про це вона повідомила в коментарі «Прочерку».

– Мене не було в Черкасах протягом двох тижнів. Учора повернулася о 20.00 і дізналася, що депутати зняли міського голову. Я розцінюю це як путч і переворот, – говорить депутат.

На думку Любові Володимирівни, зняття міського голови призведе до безвладдя і хаосу, оскільки це – безвідповідальний крок і шлях до диктатури.

Як приклад, вона наводить Київ, де в цей час немає мера:

– Місто знаходиться в занедбаному стані, усюди розкидане сміття тощо, – обурюється пані Майборода.

Не розуміє депутат і союз Партії регіонів і фракції «Батьківщина» в Черкаській міській раді.

– Позиція місцевого осередку «Батьківщини» не відповідає загальноукраїнським позиціями. Черкащани зобов’язані стати на захист свого вибору, який вони зробили в 2010 році. Сергій Одарич має добути до кінця свій термін на посаді міського голови Черкас. Те, що відбувається зараз, це анархія, – переконана Любов Володимирівна.

Сьогодні зранку Любов Майборода зустрілася із Сергієм Одаричем на сходах Черкаського міськвиконкому, де «бритоголові хлопці не давали йому пройти до приміщення».

– Я висловила йому (Сергію Одаричу, – ред.) свою підтримку. Тепер я звертаюся до депутатів-«вільних демократів» та «батьківщинівців», які голосували за зняття з посади міського голови Черкас. Не знаю, чим вони керувалися, можливо, це був тотальний підкуп, але я прошу всіх, у кого є честь і совість, відкликати свої підписи, – зазначає Любов Володимирівна.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100