реклама

реклама

На завтрашньому черговому засіданні Черкаської міськради депутати перерозподілятимуть бюджетні кошти та мають затвердити новий виконавчий комітет.

Зокрема, у проекті рішення «вільний демократ» Олег Стадник пропонує перерозподілити кошти на заробітні плати, «черкащанин» Олександр Радуцький – на придбання тролейбусів, а «регіонал» Петро Кучер – на придбання шин.

Також уже завтра депутати планують затвердити нових членів виконавчого комітету. Щоправда, у ці хвилини проекту рішення ще немає.

– Поки що конкретний проект рішення я не формував. Є пропозиції. Зараз усі фракції працюють, визначаються, – прокоментував в. о. міського голови Черкас Віктор Горкун.

Водночас, як повідомив у коментарі «Прочерку» голова фракції «Партія вільних демократів» у міськраді Олег Ліходькін, його на обговорення майбутніх кандидатів не запросили… Тож, можливо, їхня політична сила в новому виконкомі представлена не буде. Чи будуть брати участь у завтрашньому засіданні «вільні демократи» – невідомо.

– Нам дві години тому почали сповіщати про те, що завтра відбудеться чергова сесія міськради. Це, здається вперше… Нонсенс, – обурюється Олег Олексійович.

Він запевнив, що сьогодні увечері «вільні демократи» зберуться, аби обговорити завтрашні дії.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100