реклама

реклама

Колишня багаторічна начальниця департаменту бюджетної політики Черкаського міськвиконкому  Наталія Джуган неоднозначно ставиться до імпічменту міському голові Черкас Сергію Одаричу. Про це вона повідомила у коментарі «Прочерку».

Донедавна подружжя Джуган-Стадник, керівники департаментів черкаської мерії, були соратниками Сергія Одарича (фото - "Вечірні Черкаси")

Донедавна подружжя Джуган-Стадник, керівники департаментів черкаської мерії, були соратниками Сергія Одарича (фото - "Вечірні Черкаси")


   На переконання Наталії Володимирівни, у Сергія Одарича був хороший потенціал, проте реалізувати себе йому не вдалося.

– У роботі Сергія Одарича було багато «проколів» – кадрових та у стосунках з людьми. Він загрався з громадою, з колегами… Шанси реалізуватися у нього були колосальні, проте він їх не використав, – переконана Наталія Джуган.

Серед помилок вона відзначає плани мера взяти кредит на суму один мільярд гривень.

– За ці кошти він хотів зробити реновацію бюджетних установ, добудувати соціальні житла… Про тролейбуси мова йшла. Але ж таку суму місту було б дуже складно повернути, –зазначає Наталія Володимирівна.

Водночас вона підтримує голосування свого чоловіка, депутата-«вільного демократа» Олега Стадника. Нагадаємо, він голосував за відставку міського голови.

– Звичайно, я його (Олега Стадника, – ред.) підтримую! Сергій Олегович сам зробив вибір! Він розпустив свою команду, тому ніяких зобов’язань Олег Стадник перед ним не мав, – вважає Наталія Володимирівна.

Сам же начальник департаменту охорони здоров’я Олег Стадник поки не готовий коментувати, чому зробив такий вибір. У коментарі «Прочерку» він зазначив, що хворіє, та попросив подзвонити в інший день.

– На жаль, у мене підскочив тиск, тому я все прокоментую, коли одужаю, – пообіцяв Олег Михайлович.

Він сказав, що ще не знає, чи піде завтра на сесію міської ради.

– На роботу, мабуть, не піду. А щодо сесії, то подивлюсь, чи нормалізується до цього часу стан, – прокоментував Олег Стадник.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100