реклама

реклама

Фракція «ВО «Батьківщина» два роки виступала за відставку міського голови Черкас Сергія Одарича. Про це заявив учора в Черкасах голова фракції «ВО «Батьківщина» у Верховній Раді Арсеній Яценюк, відповідаючи на запитання журналістів.

Фото Сергія Черкасова

Фото Сергія Черкасова


Він не засуджує голосування опозиції з Партією регіонів.

– Голосування – це політична позиція фракції «ВО «Батьківщина». Те, що доєдналися до голосування і інші фракції, – це їхнє право, – сказав Арсеній Петрович.

Водночас він зазначив, що дуже важливо, аби процедура буле не порушена.

– Якщо голосування законне, то протягом шістдесяти днів в Черкасах повинні відбутися вибори мера. І щоб влада не затягувала проведення виборів, як було по місту Чернівці, Київ, де фактично влада узурпувала місцеве самоврядування, – наголосив Арсеній Яценюк.

Натомість куратор Черкаської області від «УДАР» у Верховній Раді України Ірина Геращенко зазначила, що відставка Одарича була виправданою.

– Опозиція вважає, що якщо є «вільні демократи», то має бути і демократія. Чому позиції міста немає на землі «вільних демократів»?.. Коли кожен черкащанин сьогодні скаржиться на відсутність доріг, інфраструктури, нормального транспорту, влада має сідати за стіл переговорів і говорити про програму розвитку міста, – переконана Ірина Геращенко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100