реклама

реклама

В оприлюдненому екс-міським головою Черкас Сергієм Одаричем документі про можливий склад нового міськвиконкому немає прізвища директора КП «Дирекція парків» Олександра Радуцького. Однак там ще є пусті графи, тому «Прочерк» поцікавився в Олександра Романовича, на якій посаді він бачить себе в новому міськвиконкомі.

Проте пан Радуцький запевняє, що ніколи не гнався за посадами.

– Та позиція, яку я почав озвучувати п’ять місяців тому, коли пішов в опозицію до міського голови, не змінилася. Я не просто балакав, а надавав конкретні факти з приводу розтрачання бюджетних коштів підлеглими, які були поряд з міським головою, – Чернецьким (Юрій Чернецький – директор КП «Черкаситеплокомуненерго», – ред.), Мирзою (Микола Мирза – депутат Черкаської міської ради, – ред.) та іншими компаніями, які мали стосунок до міського голови. Тому для мене важливо було зберегти ці бюджетні кошти від розкрадання, – запевняє Олександр Романович.

За його словами, деякі керувалися якимись меркантильними інтересами, інші – ухвалювали рішення, зважаючи на свої бачення.

– Ось у мене були свої бачення з цього приводу. Якщо в мене не буде посади в новому міськвиконкому, ну не буде... Для мене головне – це територіальна громада міста. Я думаю, що саме такий розклад для людей буде зрозумілим. Я не за посаду бився з Одаричем, а бився з ним за те, привертав його увагу до того, що його підлеглі розкрадають бюджетні кошти, – пояснює пан Радуцький.

Як зауважує Олександр Романович, за годину до сесії міської ради, яка відбудеться сьогодні, депутати зберуться, щоб обговорити новий склад виконкому.

– Важливо, щоб усі політичні сили були представлені в новому міськвиконкомі. Якщо такого не буде, я за цей виконком голосувати не буду, – категорично відповідає Олександр Радуцький.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100