реклама

реклама


«Опозиція не просто співпрацює з партією владиа просто злилася з нею в екстазі» – написав учора ввечері на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук» екс-міський голова Черкас Сергій Одарич. Він оприлюднив документ з прізвищами представниківрізних політичних сил та їхніми майбутніми посадами.

«Нова коаліція нарешті закріпилася. Ключові посади поділені. Як ви бачите, Яценюку і Кличку важко буде пояснити черкасцям, що вони опозиція і не співпрацюють з партією влади. Вони дійсно не співпрацюють, а просто злилися в екстазі! В документі відповідь на причини вчорашнього голосування. Причина одна  прагнення дерибану!» – написав у себе на «Фейсбук» Сергій Одарич.

За словами мера, згідно з документом працевлаштовано буде майже половину депутатів міськради, що голосували за відставку мера:


«Ще не всі посади поділили, а вже передбачили працевлаштування 18 (!) депутатів. Мені часто дорікали, що в нашій депутатській групі багато «працевлаштованих» в мерії. Найбільше їх було 5 із 26. Зараз планується 18 із 42. Майже половина. Ще й два сімейні підряди».


Згідно з документом, секретар міськради залишається незмінним – «регіонал» Віктор Горкун, який нині виконує обов’язки міського голови. Не змінився і перший заступник міського голови «регіонал» Віктор Беззубенко. А от заступник з питань ЖКГ – колишній директор КП «Черкаситеплокомуненерго», а нині – начальник інвестиційного управління Черкаської облдержадміністрації Павло Карась.


Заступником з гуманітарних питань має стати колишній заступник міського голови Сергій ГураКеруючим, чи скоріше – керуючою – справами стане директор організаційного відділу Лілія Маліщук. Теперішній заступник міського голови Юрій Гончаров стане просто членом виконкому.


На посаду директора департаменту бюджетної політики, згідно з документом, має повернутися звільнена Одаричем Наталія Джуган. Її чоловік, що голосував за відставку Одарича, Олег Стадник залишається на посаді директора департаменту охорони здоров’я.


Ірину Топчій на посаді директора департаменту освіти може замінити директор ЗОШ № 17 «регіонал» Дмитро Бунякін.


Департамент управління справами має очолити депутат від «Батьківщини» Володимир Шабанов. Ще один депутат – Артур Савін – очолить департамент містобудування, а «фронтзмінівець» Борис Лебедцов керуватиме департаментом економіки.


Одні з небагатьох, хто залишаються на посадах – депутатка-«вільна демократка» Ольга Швець та начальник служби у справах дітей Світлана Шишлюк. Також свою посаду задокументом не залишить і «фронтзмінівець» директор департаменту соцполітики Валерій Вишиваний.

Оперативну службу може очолити депутат від «Батьківщини» Святослав Вовкодав.


Очевидно, з посади начальника прес-служби звільнять і Ірину Коваль. Замість неї у графі вказана «фронтзмінівка» Кропива. В оточенні мера прогнозують, що у документі помилка та мається на увазі Юлія Крапива, що колись працювала у прес-службі «Батьківщини». Очолити комунальне інформагентство "Черкаси", яке є видавцем газети "Місто" та журналу "Живи в Черкасах", хоче депутат Валерій Воротник. А його друг Володимир Мамалига керуватиме Туристичним центром Черкас.


Цікаво, що з посади директора КП «Дирекції парків», судячи з документа, таки піде Олександр Радуцький. Він чи не єдиний з депутатів, що голосували за відставку мера, який за оприлюдненим розподілом ще не посідає жодної з посад.

Водночас у документі ще є пусті графи...




реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100