реклама

реклама

Держфінінспекція проігнорувала низку запитань нардепів щодо будівництва гелікоптерного майданчика «Канів». Про це повідомила нардеп від «УДАРу» Ірина Геращенко на своїй сторінці у «Facebook», пише «Українська правда».

– З колегами по фракціі продовжуємо відслідковувати цікаву долю вертолітного майданчика в Каневі. Отримали цікаву відповідь від Держфінінспекціі, – зазначила нардеп.

 


На «прямі запитання, чи було при будівництві цього об'єкту зафіксовано перевищення службової влади і т.д., чи була в безтендерних процедурах корупційна складова і чи потрібен державі цей об'єкт» відповіді Держфінінспекція не дала, зазначила Геращенко.

– Як бачимо з відвертої відписки, нас вчергове поінформували, хто будував цей об'єкт, скільки народних грошей на це пішло. Щодо інших питань – тиша. Ми ще чекаємо відповіді на свої прямі запитання від прокуратури і прем'єра, – додала нардеп.

За словами Геращенко, наступного тижня депутати планують побувати в туристичному центрі і на річковому вокзалі.

– Принагідно дізнаємося, що там відбувається, які катери і скільки обслуговується, – додала нардеп.

Як відомо, раніше у Кабміні повідомили, що вертодром у Каневі обійшовся державі в 130 млн. грн. і за півтора роки свого існування прийняв 14 рейсів.

У ДП «Украерорух» заявили, що вертодром у селі Пекарі є об’єктом державної власності та знаходиться на балансі підприємства. Міністр інфраструктури Володимир Козак запевняв, що вертодром пройшов сертифікацію, повністю працює та доступний для будь-якого охочого, хто може й захоче ним скористатися.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100