реклама

реклама

Провальні спроби нової більшості у черкаській міській раді затвердити склад виконавчого комітету прокоментував міський голова Черкас Сергій Одарич, який нині відсторонений від виконання своїх обов’язків. Свої враження від дій опонентів він висловив у соцмережі «Фейсбук».

Навіть у день своєї відставки Сергій Одарич був сповнений оптимізму. Фото сайту "Прочерк"

Навіть у день своєї відставки Сергій Одарич був сповнений оптимізму. Фото сайту "Прочерк"


Сергій Одарич зазначив, що нещодавні події є показником міцності нової більшості:

«Сесія яскраво продемонструвала міцність нової більшості. І іхнє спільне прагнення побудувати інше місто. За три заходи так і не змогли затвердити склад виконкому», – йдеться у повідомленні Сергія Олеговича.

Також він написав, над чим сам працював увесь день:

«А я плідно попрацював з юристами. Практично всі судові рішення (включно з Конституційним судом) в аналогічних справах на користь громади. Рішення міських рад визнані незаконними і скасовані», – написав хорошу звістку для тих, хто його підтримує, Сергій Одарич.

Він вважає, що у найближчі три роки вибори у Черкасах ніхто проводити не збирається:

«Я б ще міг хоч якось виправдати заколотників, якби вони сьогодні на сесії перш за все звернулись би до Верховної Ради з проханням пошвидше призначити вибори міського голови. Але, очевидно, найближчі три роки ніхто проводити вибори не збирається», – написав ще одне повідомлення у «Фейсбук» «звільнений» мер.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100