реклама

реклама

Депутат Черкаської міської ради від Комуністичної партії Віктор Білоусов не брав участі в розробці проекту про новий склад виконавчого комітету. Про це він повідомив журналістам у перерві сесійного засідання в п'ятницю.

Він запевнив, що не бачить себе одним із членів виконавчого комітету, адже любить свою теперішню роботу в державному підприємстві науково-виробничого центру стандартизації, метрології та сертифікації.

– Я хочу працювати там і надалі, бо знаю, як робити і що робити. А що стосується перспектив, то я обов’язково допомагатиму тим, кого більшість обере для нормалізації ситуації в місті, щоб бюджетні кошти використовувалися прозоро та ефективно і щоб черкащанам жилося комфортніше, – пообіцяв Віктор Федорович.

На його переконання, присутність усіх політичних сил у виконавчому комітеті є необов’язковою.

Водночас нову більшість він називає «ситуативною» та впевнений, що у її роботі буде ще чимало «притирок».

– Зараз важко сказати, як надалі працюватиме більшість, але процес буде затяжний – притиратися будуть, у кожного будуть якісь моменти… Я б хотів, щоб це швидше пройшло, бо ми можемо втратити 2013 рік, якщо будемо зволікати. Тут і бюджетні моменти, дороги і вже в пору думати про бюджет 2014 року, – наголосив Віктор Білоусов.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100