реклама

реклама

Голова правління ПАТ «Азот» Віталій Скляров спростовує неправдиву інформацію, поширену одним з політиків міста Черкаси, «про нібито підготовку продажу Черкаського ПАТ «АЗОТ» китайцям».

«З усією відповідальністю заявляю, що такі заяви не відповідають дійсності, є вигадкою, метою якої є підняття політичного рейтингу одного з колишніх кандидатів у депутати», – цитує слова голови правління прес-служба «Азоту». – «Поширення брехні та негативної інформації про підприємство дає підставу ПАТ «АЗОТ» подати позов проти розповсюджувача неправдивої інформації, що і буде зроблено юридичним департаментом підприємства найближчим часом. На жаль, це не перша спроба очорнити підприємство в ході політичних воєн. Ми вважаємо некоректним і неприпустимим використання неправдивої інформації про підприємство в політичних цілях. Черкаський «Азот» залишається містоутворюючим підприємством, яке піклується про розвиток міста, вкладаючи великі кошти в розвиток його соціальної сфери».

Спроба зганьбити честь підприємства і спроба «видачі в ефір» пліток і фантазій – це, за словами пана Склярова, «не просто плювок в бік людей праці і не просто демонстрація неповаги до них. Це – виклик усім «азотівців», черкащанам».

«Зусиллями багатотисячного трудового колективу створено і працює економічно сильне і соціально привабливе сучасне підприємство, яке динамічно розвивається. А політик повинен, перш за все, поважати людей праці. Тих, хто створювали це підприємство і працюють на ньому десятки років.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100