Учора під головуванням очільника області Сергія Тулуба відбулося засідання колегії обласної державної адміністрації, на якому зокрема було проаналізовано стан наповнення регіонального фонду зерном.

– До кожного району ще в червні минулого року було доведено завдання на постачання зерна пшениці. З 55 тисяч тон зерна надійшло всього 16 тисяч тон і це вкрай недостатньо. Це призвело до цінової загрози на ринку хліба. Чи були можливості виконати завдання? Були, бо гарний врожай маємо! – обурювався Сергій Тулуб, назвавши при цьому вкрай незадовільною роботу Тальнівської, Смілянської, Монастирищенської та ряду інших райдержадміністрацій.

На переконання голови ОДА, нині хліб взагалі має коштувати на 10% менше.

– І це все залежить від вас, – кричав губернатор на керівників районів – Це ви впливаєте на цінову політику! Висновок один: більшість керівників не впливають на ситуацію в районах.

Сергій Тулуб у властивій йому манері пригрозив усім керівникам районів звільненням. Зачепило це і керівника департаменту агропромислового розвитку Вадима Рудишина.

– Пане Рудишин! Це моє вам останнє попередження! Зрозуміло? У травні ми вестимемо контроль за виконанням рішень колегії. Зараз страсний тиждень, тож я не буду ставити питання про невідповідність деяких керівників на посадах. Але в кінці травня я це зроблю! – запевнив Сергій Тулуб.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100