реклама

реклама

Екс-мер Черкас Сергій Одарич спокійно сприймає позов до суду депутата міської ради від Партії регіонів Сергія Отрешка, який вимагає захисту честі, гідності та ділової репутації. Колишній міський голова вважає нормальною практикою зясовувати спірні питання у суді. У цьому він запевнив журналістів на сьогоднішній прес-конференції.

Нагадаємо, предметом позову Сергія Отрешка стала інформація, поширена екс-мером Черкас Сергієм Одаричем у прямому ефірі телерадіокомпанії «ВІККА», де він звинуватив Отрешка у розтраті бюджетних коштів, призначених для проведення ремонту вулиці Одеської.

А ще рік чи два тому Одарич з Отрешком відвідували разом бали...

А ще рік чи два тому Одарич з Отрешком відвідували разом бали...


Сам же Сергій Одарич вважає, що у нього з Отрешком різні бачення на певні питання, тому суд буде гарною можливістю виявити, на чиєму боці правда.

– Це дуже добре, що під час судового засідання кожна сторона зможе пред’явити свої докази. Більше того, це ж не буде закрите засідання, тому я переконаний, що журналісти багато цікавого для себе також з’ясують, зокрема, про ті питання наболілі, через які до мене зверталося багато черкасців, – прокоментував екс-мер.

Також він наголосив на чесності відповідей у суді.

– Це будуть об’єктивні, чесні відповіді, адже у суді треба давати присягу. Усі неправдиві судження караються аж до кримінальної відповідальності,  – зазначив Сергій Одарич.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100