Прокуратура міста Черкаси здійснює процесуальне керівництво за розслідуванням кримінального провадження за фактом зловживання владою службовцями Черкаської міської ради, що спричинило збитки міському бюджету на суму близько 3,3 млн гривень.


Службові особи міськради у період з 2009 по 2010 роки, зловживаючи своїм службовим становищем в інтересах ВАТ «ТЕМП», не провели нарахування пені від сум простроченої заборгованості по сплаті коштів за земельну ділянку, розташовану по вул. Горького, 27 в м. Черкаси, яка була продана вказаному товариству на підставі рішення сесії міської ради, а також не провели індексацію розміру вартості продажу даної земельної ділянки.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 364 КК України. (зловживання владою або службовим становищем, яке спричинило тяжкі наслідки). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

На даний час триває судово-економічна експертиза, яка має встановити точну суму збитків. Про це інформує прес-служба прокуратури міста Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100