Перший заступник голови Черкаської облдержадміністрації Сергій Рябцев за дорученням голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба під час традиційної святкової зустрічі керівництва області з ветеранами війни вручив обласному госпіталю для інвалідів війни новий сучасний апарат для УВЧ-терапії, інформує прес-служба ОДА.

– Нам приємно, що до наших потреб і пропозицій дослухаються, – зазначив головний лікар обласного госпіталю Сергій Задорожний. – Проблема придбання такого апарату дійсно існувала. 29 квітня ми звернулися до голови облдержадміністрації із проханням посприяти її вирішенню, і вже сьогодні бачимо конкретний результат.

За його словами, нове обладнання буде встановлено та запущено в найкоротші терміни. Поповнення фізіотерапевтичного відділення госпіталю такою апаратурою розширить діапазон лікувальних процедур. Зокрема, з’явиться змога лікувати численні хронічні запальні процеси та захворювання суглобів, з якими сьогодні стикаються практично всі ветерани.

Інвалід Великої вітчизняної війни 1-ї групи Аркадій Мерінков користується послугами цього госпіталю із дня його створення.

– Можу сказати, що тут працюють добросовісні люди, які добре знають свою справу. Умови чудові, хороший клімат, належне харчування. Те, що ветерани області належать до категорії довгожителів, – безперечно, одна із заслуг медичного персоналу цього закладу. Доля заслуги є і в постійній підтримці ветеранів керівництвом держави та області, – вважає Аркадій Мерінков.

Довідка

Госпіталь розрахований на 250 осіб і сьогодні лікування проходять 240 ветеранів. Усі вони повністю забезпечені збалансованим харчуванням та якісними медикаментами. Окрім цього, учасникам бойових дій щорічно виділяються путівки на санаторно-курортне лікування.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100