Народний депутат України від ВО «Свобода» Юрій Михальчишин вважає дуже знаковим те, що Вадим Колесніченко вдягнув форму офіцера Червоної Армії, пише «Гал-інфо».

– В Україні існує стаття Кримінального кодексу, яка передбачає покарання за несанкціоноване носіння одностроїв і самовільне присвоєння собі будь-яких військових знаків розрізнення, – коментує Юрій Михальчишин. – Вадим Колесніченко зробив вчинок, який підпадає під ознаки кримінального правопорушення. З Колесніченком ми зустрінемось наступного тижня, тому далі буде...

На запитання, чи планує Михальчишин теж вдягнути військову форму, він пожартував:

– Я вдягати форму не буду. Хіба спортивну.

Нагадаємо, що нардеп від Партії регіонів Вадим Колесніченко прийшов у вівторок, 7 травня, на зустріч з пресою в Севастополі у формі офіцера Червоної Армії.

– Я одягнув сьогодні цю форму на противагу тому, що есесівська форма стала атрибутом молодіжного руху на Західній Україні і в центральній частині нашої держави. Я вважаю, що половина тих хлопців, які ходять у фашистській формі, викидають руки в есесівському привітанні, це одурманені і обдурені підлітки, – заявив Колесніченко.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100