У Черкасах від імені об´єднаної опозиції «Батьківщина» все місто обклеєно агітками проти відставленого мера Сергія Одарича. Про це сам Одарич написав на своїй сторінці в Facebook, інформує видання "Коментарі".

Фото: provce.ck.ua

Фото: provce.ck.ua

За його словами, в агітках йдеться, зокрема, про нібито його крадіжку коштів, виділених на ремонт доріг у місті.

«Якщо всі гроші на дороги я вкрав, то за рахунок чого торік було зроблено 23 км головних магістралей? А 30 млн грн, які торік спочатку планувалися на придбання тролейбусів, до сьогоднішнього дня лежать на казначейському рахунку Черкаські міськради», - написав Одарич.

При цьому він засумнівався, що «Батьківщина» має стосунок до цієї акції.

«Чи знає ВО «Батьківщина», що вона поширила цю листівку?» - написав Одарич.

Він висловив підозру в тому, що до розклеювання цієї  інформації причетний губернатор області Сергій Тулуб.

«Порівняйте роботу двох команд. Вільні демократи ходять вдень, спілкуються з людьми, роздають газети. А зграя Тулуба-Жуковської працюють тільки вночі, розкидають газети по ящиках і розклеюють брехню по під´їздах. Бояться денного світла і людських очей», - написав Одарич.

Як повідомлялося, 24 квітня депутати Черкаської міської ради проголосували за відставку мера Сергія Одарича. Після оголошення результатів голосування депутати стали сперечатися, чи можна вважати 40 голосів «за» двома третинами депутатського скликання, якщо шістьдесят першим членом міської ради є сам мер. Тим не менш, рішення про відставку міського голови голова лічильної комісії Артур Савін оголосив прийнятим.

Сам Одарич стверджує, що рішення про його відставку насправді не прийнято, тому що для цього був необхідний 41 голос, а не 40. Також він заявив, що, оскільки він не звільнений, то буде ходити на роботу кожен день.

Однак вже наступного дня охорона не пустила Одарича в кабінет.

29 квітня стало відомо, що Одарич направив позов до Соснівського районного суду з метою оскаржити дострокове припинення його мерських повноважень ситуативною більшістю.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100