реклама

реклама

До чергової частини Кам’янського райвідділу міліції від чергового лікаря місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення місцевої лікарні з пораненням грудної клітини доставлений 22-річний житель одного із сіл Кам’янського району. Врятувати життя потерпілому не вдалося, він помер по дорозі до лікарні, так і не прийшовши до тями.

Працівники міліції виїхали до медичного закладу. Увагу правоохоронців відразу привернули двоє чоловіків напідпитку, які сильно нервували. Це був рідний дядько потерпілого та його приятель, житель цього ж села. Як стало відомо, саме вони привезли молодого хлопця до лікарні.

Медики констатували, що смерть парубка настала в результаті проникаючого поранення грудної клітини, що не залишало йому жодного шансу на життя. Для з'ясування всіх обставин події обох чоловіків було доставлено до райвідділу міліції.

Під час розмови з правоохоронцями 37-річний чоловік пояснив, що після невеличкого застілля у свого приятеля, який проживає із племінником, вони всі разом вирішили розважитись. Хлопець дістав свою пневматичну гвинтівку і чоловіки почали перевіряти один одного на влучність пострілами в порожні пляшки. Спочатку чоловіки стріляли по черзі, нібито дотримуючись головних правил безпеки. Коли в черговий раз споряджена кулею гвинтівка потрапила до рук гостя і він вже збирався здійснити постріл, перед дулом пневматичної зброї опинився молодий хлопець. Металева куля влучила молодику прямо в груди. Зляканий дядько та його приятель швидко доставити потерпілого до лікарні. Але доля розпорядилась інакше, ще по дорозі до медичного закладу хлопець помер. В скоєному, затриманий щиро розкаюється та нажаль людське життя вже не повернути.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили та вилучили і пневматичну гвинтівку іноземного виробництва, з якої і було здійснено смертельний постріл.

Слідчим відділом Кам’янського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 119 КК України (Вбивство через необережність), санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. Згідно рішення Кам’янського районного суду, зловмиснику обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. Проводиться подальше розслідування цієї справи.

Працівники міліції вкотре нагадують – будьте максимально обережними в поводженні зі зброєю, адже це не іграшка і необачний крок може коштувати дуже дорого. Про це інформує СЗГ УМВС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100