реклама

реклама

17 травня о 18.00 в Черкаському драматичному театрі відбудеться конкурс «СтудМіс Черкащини-2013».

Фото з кастингу конкурсу «СтудМіс Черкащини-2013». Джерело: studmis.ua

Фото з кастингу конкурсу «СтудМіс Черкащини-2013». Джерело: studmis.ua


– За титул найкрасивішої студентки боротимуться 10 дівчат. Їх організаційний комітет обрав із 25 претенденток. Дівчата представлятимуть Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Черкаський державний технологічний університет, Черкаський медичний коледж, Черкаський бізнес-коледж та Східноєвропейський університет економіки та менеджменту, – говорить у коментарі «Прочерку» організатор конкурсу, представник агенції свят «Вам і не снилось» Марина Богомазова.

Крім танцювальних постановок, конкурсу талантів, вечірніх суконь та купальників, конкурсантки постануть перед глядачами в непередбачуваних образах на фото та продемонструють свої акторські здібності у відеосюжетах. Організатори запевняють, що несподіванкою для глядачів стане інтелектуальний конкурс, під час якого кожен охочий із зали зможе поставити запитання тій конкурсантці, яка сподобалася йому найбільше.

У цей час у соціальній мережі «Вконтакті» триває голосування, за підсумками якого оберуть «Міс глядацьких симпатій». Підтримати дівчат можна за цим посиланням: http://vk.com/studmis_cherkasy

Дівчина, якій одягнуть 17 травня корону, восени побореться за титул найкрасивішої студентки України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100