реклама

реклама

Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 року № 229 «Про утворення територіальних органів Міністерства доходів і зборів» у Єдиному державному реєстрі 8 травня зареєстровано Головне управління Міндоходів у Черкаській області.

Управління є правонаступником Державної податкової служби у Черкаській області та Регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

Наказом Міндоходів України від 7 травня виконуючим обов’язки начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області призначено Олександра Лебедєва, який до цього часу обіймав посаду начальника територіального управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях.

Варто відзначити, що зі створенням Міністерства та його територіальних органів бізнес має єдиного адресата, який, орієнтуючись на інтереси та очікування бізнесу і інвесторів, від імені держави відповідає за створення рівної конкуренції, якісний сервіс в адмініструванні податкових та митних платежів.

Процес становлення територіальних органів Міністерства доходів і зборів України відбувається максимально швидко і жодним чином не вплине на діяльність платників податків й суб’єктів ЗЕД та не створить жодних незручностей і перешкод для якісного надання податкових і митних послуг. Базова інфраструктура – мережа сервісних центрів – і надалі працюватиме в штатному режимі та надаватиме весь спектр послуг. Дислокація митних органів не змінюється, запевняють у прес-службі Головного управління Міндоходів у Черкаській області.

Так, платники Черкаської області, як і раніше, отримують якісне податкове супроводження, а також ряд митних послуг в сервісних центрах, яких, наразі в Черкаській області 22. У центрах обслуговування платників можна отримати електронний цифровий підпис для здійснення в онлайн-режимі митних процедур, а також фахову консультацію з митного законодавства.

Водночас у разі виникнення будь-яких проблемних питань як щодо роботи новоствореного обласного підрозділу Міндоходів, так і застосування податкового та митного законодавства України, платникам пропонують повідомляти про це за номером сервісної лінії Головного управління Міндоходів в області 33-91-34 (0472).

Нагадаємо, що Указом Президента України від 24.12.2012 №726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Процес створення та реєстрації як юридичних осіб Головних управлінь Міністерства доходів і зборів України наразі триває в усіх регіонах України.

Адреса Головного управління Міндоходів у Черкаській області: 18001, м. Черкаси, вул. Хрещатик, буд. 235.

Біографічна довідка Олександра Лебедєва

Олександр Іванович Лебедєв народився 20 вересня 1958 року в місті Луганськ.

Закінчив Харківське вище військове авіаційне Ордена Червоної Зірки училище льотчиків за спеціальністю «командна тактична». У 2001 році закінчив Харківську філію Української академії державного управління при Президентові України (магістр державного управління). У 2007 році – Донецький юридичний інститут Луганського Державного університету внутрішніх справ за спеціальністю «правознавство».

Останні посади: начальник Луганської митниці (2006р. – квітень 2010р.),  заступник начальника Старобільської митниці (квітень-травень 2010 р.), Апарат Верховної Ради України (листопад 2010р. - 2011р.), начальник територіального управління Рахункової палати по Донецькій та Луганській областях (м. Донецьк) – (січень 2012 р. – травень 2013р.).

Стаж державної служби: 26 років. Державний службовець 5 рангу.

Має спеціальне звання: Державний радник митної служби 3 рангу.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100