реклама

реклама

Ревізори Черкащини виявили порушення в діяльності Дочірнього підприємства Державної акціонерної компанії «Хліб України» «Потаське хлібоприймальне підприємство».

Так, під час контрольного заходу встановлено порушення фінансової дисципліни на загальну суму 211 тис. грн, з них операції, проведені з порушенням законодавства, що призвели до втрат, на суму майже 66,5 тис. грн.

Зокрема, встановлено, що підприємством за рахунок власних матеріальних ресурсів проведено покриття витрат сторонніх юридичних осіб зі збереження та обробки зерна. Це порушення призвело до матеріальних витрат на суму майже 66,5 тис. грн.

Також фінінспектори виявили факти незаконного списання 4 кондиціонерів, що призвело до нанесення підприємству матеріальної шкоди на суму 11,2 тис. грн.

Разом з тим, під час проведення процедур закупівлі паливо-мастильних матеріалів підприємство порушило законодавство на загальну суму 145,6 тис. грн.

За порушення фінансової дисципліни на посадових осіб Дочірнього підприємства Державної акціонерної компанії «Хліб України» «Потаське хлібоприймальне підприємство» складено 3 протоколи про адміністративну відповідальність, інформує прес-служба ДФІ області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100