реклама

реклама

 Підкомітет профільного Комітету Верховної Ради України (з питань державного будівництва та місцевого самоврядування) розглянув ситуацію в Черкасах. І рекомендував Комітету створити комісію для всебічного вивчення справи з виїздом до Черкас. Про це у соцмережі «Фейсбук» повідомив екс-мер Черкас Сергій Одарич.


«Показово, що протизаконність дій міської ради визнали народні депутати від практично всіх фракцій, незалежно від власної партійності. Комітет засідатиме у середу о 15.00», – написав у себе на сторінці Сергій Одарич.

Як повідомлялося, 24 квітня депутати Черкаської міської ради проголосували за відставку мера Сергія Одарича. Після оголошення результатів голосування депутати стали сперечатися, чи можна вважати 40 голосів «за» двома третинами депутатського скликання, якщо шістьдесят першим членом міської ради є сам мер. Тим не менш, рішення про відставку міського голови голова лічильної комісії Артур Савін оголосив прийнятим.

Сам Одарич стверджує, що рішення про його відставку насправді не прийнято, тому що для цього був необхідний 41 голос, а не 40. Також він заявив, що, оскільки він не звільнений, то буде ходити на роботу кожен день.

Однак вже наступного дня охорона не пустила Одарича в кабінет.

29 квітня стало відомо, що Одарич направив позов до Соснівського районного суду з метою оскаржити дострокове припинення його мерських повноважень ситуативною більшістю.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100