реклама

реклама

У палаці спорту «Будівельник» відбувся Відкритий чемпіонат області з панкратіону, пише «Черкаський спорт».


Панкратіон – це відроджений давній олімпійський вид єдиноборства, що є синтезом боротьби та кулачного бою. Це двобій двох неозброєних атлетів із застосуванням прийомів боротьби, ударів і больових захоплень.

За словами президента Федерації панкратіону в Черкаській області В’ячеслава Василенка, цей вид спорту включає в себе чотири різні види змагань.

– Це – агон, ММА, греплінг і джиу-джитсу. Греплінг – це лише боротьба, яка практично вся проходить у партері без кімоно. А джиу-джитсу – та ж боротьба, але в кімоно. Інші два види різняться не лише технікою, а й спрямуванням ударів. ММА і агон уже йдуть із ударами. Але в агоні адаптовано більше для дітей, не можна бити в голову. А в ММА – повністю вся ударна техніка, – розтлумачив поняття В’ячеслав Василенко.


До участі в змаганнях долучилося близько сотні спортсменів, зокрема й працівники правоохоронних органів та спеціальних служб.

Учасники чемпіонату змагалися не лише за нагороди, але й за перепустку на чемпіонат України з панкратіону. У підсумку, перші місця на п'єдесталі виборов Євген Орел (у ваговій категорії 66 кг), Дмитро Нємков (у ваговій категорії 77кг), Вадим Іванов (у ваговій категорії 84 кг) та Михайло Дубина (у ваговій категорії 100 кг).


Також за підсумками цього чемпіонату буде сформована команда спортсменів для участі у всеукраїнській «Динаміаді-2013».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100