реклама

реклама

В Житомирській, Чернігівській, Черкаській областях у суботу до 15.00 не їздитимуть приміські автобуси. Про це 16 травня повідомили активісти Чернігівського обласного осередку ВК «Наступ». За їхньою інформацією 18 травня з цих областей до 15.00 не курсуватимуть автобуси зі сполученням на Київ.

Автоперевізники відмовляються коментувати ситуацію, однак, водії зазначають, що компаніям погрожують забрати ліцензії на перевезення у разі виходу на маршрут у суботу.

Окрім того, в цих областях спостерігається посилені наряди ДАІ та міліції, котрі масово перевіряють автобуси щодо маршруту їхнього пересування.

У коментарі ситуації голова ВК «Наступ» Руслан Секела зазначив, що влада зробить все для того, щоб не допустити кількісної переваги учасників акції «Вставай, Україно!», оскільки розуміє, що ця акція може стати безстроковою та зламати режим Януковича.

Нагадаємо, 18 травня на Європейській площі в Києві відбудеться мітинг у рамках всеукраїнської акції «Вставай, Україно!». Одночасно із акцією опозиції під егідою Партії регіонів відбуватиметься акція «Всеукраїнський антифашистський марш «У Європу - без фашистів!». Завершиться ця акція там же, де буде мітингувати опозиція – на Європейській площі в Києві, 18 травня.

Про це інформує прес-служба ВК «НАСТУП».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100