Нова послуга компанії «Київстар» «Швидке підключення» забезпечує під’єднання до «Домашнього Інтернету» лише за один день.

Такий сервіс передбачає фактичне підключення клієнта до мережі фіксованого зв’язку «Київстар» і його активацію на телекомунікаційному обладнанні вже у день подання замовлення. Про це повідомила менеджер зі зв’язків з громадськістю Київської філії «Київстар» Наталія Дадівєріна.

Користувачів широкосмугового Інтернету від «Київстар» в Україні вже більше 613 тисяч. Стрімке зростання споживання «Домашнього Інтернету» «Київстар» стало можливим завдяки збільшенню в середньому на 50% швидкості доступу в нових тарифах, поліпшенню якості послуги та технічному розвитку мережі.

Сьогодні мережа широкосмугового інтернету «Київстар» охоплює 138 міст України, а її загальна довжина – 10 тис. км. До волоконно-оптичної мережі «Київстар» підключено понад 47 тисяч багатоквартирних будинків, а це близько 5 мільйонів домогосподарств. Для виходу в Інтернет використовується найсучасніша й найбільш надійна технологія – волоконно-оптичні лінії зв’язку. У таких мережах висока пропускна здатність, вони більш стійкі до навантажень і забезпечують швидкість прийому та передачі даних до 100 Мбіт на секунду. Все більше черкащан теж віддає перевагу «Домашньому Інтернету» від компанії «Київстар».

Нагадаємо, «Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100