Екс-мер Черкас Сергій Одарич вважає, що на сьогодні можна чітко побачити «розділову лінію» у таборі опозиціонерів. Мовляв, частина опозиціонерів на чолі з Анатолієм Бондаренком взяла владу у місті, а інша – критикує рішення про відставку міського голови і формування виконкому. Про це Сергій Олегович заявив учора, відповідаючи на запитання журналістів.

На переконання мера, сьогодні рішення міськради про його відставку та формування виконавчого комітету критикують опозиціонери, яких підтримує громада, – це депутат обласної ради Любов Майборода, депутат міської ради Микола Булатецький та координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко.

– У мене з усіма ними складні стосунки. Іноді дуже складні… Але ці люди так чи інакше протягом багатьох років опираються на підтримку виборців, – каже Сергій Одарич. – Майборода – вічний депутат, який завжди обирається на окрузі і отримує від людей підтримку. Булатецький – теж отримав підтримку від людей і збирається і далі її отримувати. Даценко – переміг Губського завдяки підтримці виборців.

Протиставляє їм екс-мер голову черкаського обласного осередку «Батьківщини» Анатолія Бондаренка та депутата обласної ради Станіслава Овчаренка, які нині є членами виконавчого комітету.

– Бондаренко… Де він? Який його результат на виборах? Хто його підтримує? Де Овчаренко? Хто його знає взагалі? Востаннє про нього говорили, коли він займався при Олійнику схемами з векселями, взаєморозрахунками у кінці 90-х років. Все! Більше його ніде не бачили. Вийдіть на вулицю, опитайте сотню людей, не знайдете жодного, хто його знає, – переконаний мер у відставці.

Саме тому він робить висновок, що на «кулуарні домовленості» готова лише та частина опозиціонерів, «яка звикла працювати в тіні, на других-третіх ролях та проходила лише за партійними списками».

Колишній міський голова вважає, що опозиція має дати чітку оцінку подіям, що відбуваються у міській раді. Інакше опозиційним силам не вдасться здобути підтримку від черкащан.

– Якщо вони не дадуть чіткої оцінки останнім рішенням, то у них не буде шансів отримати серйозну підтримку у Черкасах. Це не відставка Одарича – це перекреслення волі 36,5 % виборців. Це значить, що політична сила сказала: «36 %, ідіть нафіг. Ми вас не знаємо. Ваша думка нам не цікава!» Якщо ви не поважаєте волю виборців, хіба вони будуть вас поважати? – ставить риторичне запитання «батьківщинівцям» Сергій Одарич.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100